+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Kunziet

Kunziet-Kunzite

Kunziet is een spirituele en beschermende steen.

Het werkt sterk in op het hart chakra en stimuleert hierdoor eigenschappen als dienstbaarheid, nederigheid, zelfinzicht, tolerantie, het vermogen om je te verplaatsen in een ander, fouten toegeven en kritiek ontvangen, overgave, ergens helemaal voor gaan en helpt je met het ontvangen en geven van liefde.

De steen maakt flexibel en onafhankelijk, vermindert blokkades en weerstanden en helpt je gevoelens te uiten.

Hierdoor helpt het bij het opruimen van emotionele bagage uit zowel dit als vorige levens.

Het werkt opbeurend en inspirerend en heeft hiermee een goede invloed op (bipolaire) depressies.

Het brengt balans in ratio en intuïtie.

Spiritueel beschermt kunziet tegen alle mogelijk negatieve invloeden zoals negatieve energie, negatieve straling en negatieve invloeden van mensen.

Tevens bevordert de steen een diepe meditatie.

Fysiek heeft het een positieve werking op de zenuwen (bijvoorbeeld bij zenuwpijn en neuralgie), het geheugen, de zintuigen, ischias, gewrichten, een beklemmend gevoel in de borst, paniekaanvallen, hart en bloedsomloop.

Kunziet kan afvallen ondersteunen als het overgewicht (deels) een emotionele oorzaak heeft.

Kunziet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water en te veel blootstelling aan (fel) zonlicht kan de steen doen verkleuren.

Chakra: hart chakra (4e)

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.