+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Boji

Boji

Boji stenen werken aardend, beschermend en brengen balans op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Ze stimuleren de doorstroming van energie en maken de energiebanen vrij van blokkades.

Hierdoor worden mannelijke en vrouwelijke energie, de chakra’s en het gehele energielichaam in balans gebracht en kan negatieve of overtollige energie afgevoerd worden.

Boji stenen helpen je in je kracht staan en een connectie maken met de aarde.

Ze maken de geest helder, verminderen dwanggedachten, piekeren, nervositeit en negatieve emoties als boosheid en frustratie.

Spiritueel werken boji stenen ook beschermend en helpen je verankeren in, of terugkeren naar, het hier en nu.

Deze stenen zijn daardoor heel geschikt voor sjamanistisch en astraal reizen en andere spiritueel activiteiten waarbij het lichaam verlaten wordt.

Fysiek hebben boji stenen een positieve werking op rugpijn, celvernieuwing, vermoeidheidsklachten, duizeligheid en bevorderen ze lichamelijk herstel.

Ook kunnen ze ondersteunend werken bij autisme.

Boji stenen kunnen beter niet met water gereinigd worden.

Chakra: basis chakra (1e).

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.