+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Fluoriet

Fluoriet-fluorite

Fluoriet kan paars, groen, blauw, geel, roze en kleurloos zijn. Deze steen vertoont van nature, ook als het getrommeld of gepolijst is, putjes en oneffenheden.

Fluoriet werkt beschermend, reinigend en stabiliserend.

Het absorbeert negatieve energie uit het energieveld en beschermt hierdoor tegen negatieve energie, straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers en andere negatieve invloeden van buitenaf.

Fluoriet maakt ook het hoofd helder en vermindert mentale ruis.

Het verbetert de concentratie, het geheugen, de verwerking van informatie en de integratie van kennis en is hierdoor bij uitstek een steen voor studie, examens en leerstoornissen zoals bijvoorbeeld dyslexie.

Het brengt de geest in balans en vermindert stress, angst, spanning en helpt mentale en creatieve blokkades doorbreken. Doordat het de geest scherp maakt en de gedachtenstroom remt, is het ook een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek werkt fluoriet ontgiftend, pijnstillend, ontstekingsremmend en antiviraal.

Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem, het cholesterol gehalte, infecties, voedselintoleranties, gordelroos, botten, osteoporose, tanden, gewrichten, artritis, artrose, reuma, jicht, slijmvliezen, bronchitis, verkoudheid, griep, longontsteking, duizeligheid, huid, zenuwen en zenuwpijn.

Groene Fluoriet beschermt tegen schadelijke invloeden uit de omgeving, brengt de emoties in balans, helpt trauma’s verwerken en ongezonde en compulsieve gedragspatronen en verslavingen loslaten.

Fysiek werkt groene fluoriet bloeddruk verlagend en heeft een positieve werking op de maag en het hart.

Paarse fluoriet werkt in op de intuïtie, geeft ondersteuning bij het doorbreken van spirituele blokkades en versterkt spirituele vaardigheden.

Het kan je helpen in een diepe meditatieve toestand te komen. Fysiek stimuleert paarse fluoriet het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het werkt ondersteunend bij zware operaties en bevordert herstel. Het heeft een positieve werking op cellen en beenmerg en ziekten die hiermee samen zoals leukemie. Tenslotte kan het slaapproblemen en nachtmerries verminderen.

Multicolour fluoriet reinigt en versterkt de aura en brengt de chakra’s in balans.

Het beschermt tegen psychische aanvallen, overprikkeling en de energie van anderen mensen. Het kalmeert de geest, geeft een veilig gevoel, maakt flexibel en open.

Het geeft zelfvertrouwen en helpt je om controle en verantwoordelijkheid te nemen over je leven en jezelf te ontplooien.

Fluoriet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Sterrenbeeld: waterman en vissen

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.