+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Morganiet

Morganiet / Morganite

Morganiet helpt je jezelf zijn, jezelf accepteren en de realiteit onder ogen te zien.

Arrogantie, eerzucht, fanatisme, oogkleppen, vluchtgedrag, afweermechanismen en een slachtofferhouding worden verminderd.

 Omdat de steen sterk op het hart chakra werkt, helpt morganiet je teruggaan naar je gevoel en geeft je respect voor jezelf, je omgeving en voor alles wat deel uitmaakt van deze wereld.

Het helpt je positief in het leven te staan en om te genieten. Het bevordert het geven van liefde en trekt liefde aan.

Morganiet bevordert de spirituele ontwikkeling.

Het vermindert stress, angst, spanningen, nervositeit en prestatiedruk en kan ondersteunen bij de verwerking van een trauma.

Fysiek vermindert het dan ook stress gerelateerde klachten, hartklachten, evenwichtsstoornissen, duizeligheid, emfyseem, tuberculose, impotentie en heeft een positieve invloed op seksuele problemen,

het zenuwstelsel en de cellen.

Morganiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Het kan onder invloed van fel zonlicht van kleur veranderen.

Chakra: hart chakra (4e)

Sterrenbeeld: stier

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.