+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Bergkristal

Kwarts-Bergkristal-Clear

Bergkristal

De betekenis van het zuivere kwarts kristal staat bekend om zijn hoge vibraties.

Door je geest, lichaam en geest te zuiveren van alle rommel, kan een Helder Kwarts kristal je helpen om je af te stemmen op je hoogste zelf en te leven vanuit je hoogste potentieel.

De betekenis van de zuivere kwarts kristalsteen is bijzonder krachtig voor iedereen die nieuwe doelen wil stellen en bereiken.

Door je te helpen kristalhelder te krijgen over wat je wilt en hoe je het kunt manifesteren, ondersteunt de betekenis van de heldere kwarts kristalsteen je bij het creëren van een visie op je leven die uniek is voor jou.

De zuivere kwarts kristalsteen helpt je om het lawaai van de buitenwereld of elke interne afleiding te overstemmen, zodat je je ideale leven in je geestesoog kunt zien en eraan kunt werken om het werkelijkheid te laten worden.

Als je nadenkt over wat je wilt in het leven, komt het antwoord dan gemakkelijk?

Soms kan het moeilijk zijn om te bepalen wat we willen omdat er zoveel concurrerende ideeën door ons hoofd spoken. Of het nu de invloed van buitenaf is of een intern gebrek aan helderheid dat je ervan weerhoudt om kristalhelder te worden, een Helder Kwarts kristal kan je helpen.

De helderheid van de steen staat je toe een gelijkaardige helderheid van geest te bereiken, alle mentale rommel te elimineren en een hogere staat van zijn te bereiken.

Maar de kracht van de helende eigenschappen van Helder Kwarts kristal houdt daar niet op!

Vanuit deze plaats van volledig begrip en bewustzijn leert de betekenis van het Heldere kristal je om beslissingen te nemen in overeenstemming met je doelen.

De steen herinnert je er voortdurend aan om je keuzes en gedragingen te evalueren om er zeker van te zijn dat ze consistent zijn met het resultaat dat je wilt bereiken. Handel je op een manier die je hoogste doel dient? Zo niet, hoe kan je je gedrag veranderen om op koers te blijven met je doelen?

De betekenis van het Clear Quartz kristal staat je toe je pad te zien en het volledig te leven.

Wanneer je onzeker, onzeker of onduidelijk bent, is er geen beter kristal om je te helpen je te richten op het soort leven dat je voor jezelf wilt.

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.