+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Malachiet

Malachiet-Malachite

Malachiet is een krachtig werkende steen.

Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar.

De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder.

Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen.

Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken en blokkades, remmingen, schaamte en negatieve gedragspatronen los te laten.

Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties.

Fysiek werkt het ontgiftend, bloeddrukverlagend en versterkt het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Daarnaast kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose, jicht, botbreuken, epilepsie, duizeligheid, fibromyalgie en problemen aan het hart en de bloedvaten.

De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, vrouwelijke hormonen, (pre)menstruele klachten, vrouwelijke seksuele problemen (met name met een emotionele of traumatische achtergrond) en ondersteunt bij een bevalling.

Bij enkele mensen kan malachiet lichte hartkloppingen veroorzaken. Vervang deze steen dan door rhodoniet of rozenkwarts.

Malachiet kan beter niet gereinigd worden met water of zout. Deze steen moet regelmatig gereinigd worden.

Chakra: hart chakra (4e)

Sterrenbeeld: schorpioen

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.