+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Mos Agaat

Agaat-mos-moss-agate-halfedelstenen-semipreciousstones

 

Mosagaat heeft een fijne aardende werking en heeft een fijne zachte energie.

Deze steen zet je fijn in het hier en nu en zorgt voor stabiliteit en balans tussen lichaam en geest.

Mosagaat versterkt je contact met de natuur en de aarde en bevordert je respect en liefde voor de natuur.

De rustgevende en ontspannende werking van Mosagaat laat gedachten in je drukke hoofd verdwijnen.

Mosagaat helpt ook om sterk wisselende stemmingen af te vlakken en vergroot je zelfbeheersing doordat het spanningen relativeert.

Op lichamelijk vlak versterkt Mosagaat je weerstand en immuunsysteem en helpt bij klachten van griep, verkoudheid en koorts.

Het is een fijne steen die ondersteunt bij stress gerelateerde klachten.

Mosagaat ondersteunt ook bij infecties van longen en luchtwegen en helpt bij een vastzittende en droge hoest. Mosagaat stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam en ondersteunt het een snel herstel bij langdurige ziekten.

Mosagaat heeft ook een positieve werking bij klachten van artritis en helpt het sommige huidproblemen zoals uitslag te verminderen.

Mosagaat is ook een fijne steen om te dragen tijdens de zwangerschap. Het helpt tegen de misselijkheid, stimuleert een betere vochtafvoer en gaat zwaarmoedigheid tegen.

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.