+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Charoiet

stones-charoiet-charoite-yamjewels

Charoiet

Charoiet helpt weerstanden en obstakels te overwinnen en helpt goed met veranderingen om te gaan.

De steen stimuleert daadkracht, vastberadenheid, spontaniteit en onvoorwaardelijke liefde en vermindert stress, frustratie en zorgen.

Het helpt om los te komen van de negatieve invloeden van anderen. Spiritueel bevordert de steen inzichten, reinigt het aura en zet negatieve energie om in positieve.

Charoiet laat een persoon goed in zijn aardse lichaam landen. Het helpt duidelijk maken waarom je hier op aarde bent gekomen en helpt ongezonde verbindingen met de andere kant (de plek waar je bent voor je op aarde komt) verbreken. Het vermindert de gevolgen hiervan zoals een gevoel van heimwee, angst om alleen achter te blijven en onzekerheid.

Lichamelijk werkt de steen krampopheffend en kalmerend. Charoiet heeft een positief effect op de bloeddruk en het hart, lever, alvleesklier en slaapproblemen. Het kan ook ondersteunen bij autisme, met name als de persoon goed geaard is.  De steen stimuleert de stofwisseling.

Charoiet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water.

Chakra: hart chakra (4e) en kruin chakra

 

 

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.