+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Natuurlijke Fossiel

stones-natural-fossiel-fossil-yamjewels

Natuurlijk fossiel

Vanaf de prehistorie tot heden werden fossielen vereerd in vele oude culturen, die geloofden dat fossielen de kracht hadden van een talisman die een lang leven en bescherming bracht. de energie die ze in zich dragen wordt in verband gebracht met de voorouderlijke band met onze voorouders. daarom wordt hun gebruik in de niet-traditionele geneeskunde en meditatie vaak uitgedrukt in een astrale reis naar vorige levens.

 Fossielen helpen de concentratie en kennis te vergroten, en versterken de intuïtieve vermogens van hun eigenaars.

Ze zijn vooral geschikt voor mensen die op een kruispunt in het leven staan, omdat ze de kennis van de cyclus ervan in zich dragen. we kunnen ze gebruiken als bron van een gevoel van veiligheid en innerlijke vrede.

In de alternatieve geneeskunde worden fossielen beschouwd als een wondermiddel tegen bot- en gewrichtsproblemen.

Hun helende eigenschappen zouden helpen bij verschrompelde spieren en breuken van de bovenste en onderste ledematen.

Ze worden beschouwd als een universele halfedelsteen die geschikt is voor alle dierenriemtekens.

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.