+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Angeliet

Angeliet-Agelite

Angeliet werkt beschermend en rustgevend.

Het heeft een sterke connectie met engelen energie en bevordert dan ook eigenschappen als empathie, medeleven, verbondenheid en liefdevol handelen (ook voor jezelf).

Het laat je kalm en vredig voelen en brengt de emoties weer in balans bij stressvolle en pijnlijke ervaringen.

Het helpt je eerlijk naar jezelf of een situatie kijken en bevordert acceptatie en berusting als je ergens mee worstelt dat niet veranderd kan worden.

Op spiritueel vlak bevordert angeliet telepathie en helpt je contact maken en communiceren met engelen en andere hogere licht energieën.

Lichamelijk werkt angeliet ontstekingsremmend en verkoelend en heeft het een positief effect op de keel, schildklier, longen, nieren, de vochtbalans en oedeem.
Angeliet kan beter niet te veel in aanraking komen met water.
Chakra: keel chakra (5e) en voorhoofd chakra (6e).

 

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.