+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Larimar

larimar

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht.

Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan.

Het zorgt voor innerlijke rust, balans, helderheid van geest en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens, stemmingswisselingen en extreme emoties en heeft een positieve werking op borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen.

Het helpt om blokkades te doorbreken, zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is.

Larimar bevordert diepe meditatie. Het helpt contact maken met je intuïtie, gidsen, engelen en de energie van Atlantis. Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, nek, borst, het hart en kraakbeen.

Larimar kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water. Onder invloed van zonlicht kan het van kleur veranderen.

Chakra: keel chakra (5e)

Sterrenbeeld: leeuw

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.