+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Hessoniet

Hessoniet-Hessonite

Hessoniet is geel tot oranjebruin van kleur.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt.

De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang.

Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd.

Het helpt Kundalini energie opstijgen. Fysiek werkt granaat verwarmend en de steen vergroot het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen.

Verder heeft de steen een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop, koude handen en voeten, het hart, de longen, seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Het kan ondersteunen bij een burn-out.

Naast de algemene eigenschappen van granaat brengt hessoniet geluk en voorspoed, en vergroot creativiteit en levensvreugde. Het bevordert zelfrespect en geestelijke groei en vermindert schuldgevoelens.

Fysiek heeft de steen een positieve invloed op het hormoonsysteem.

Hessoniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra ; Heiligbeen chakra (2e).

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.