+32 0 471 21 11 25 fany@yamjewels.com

Rhodoniet

Rhodoniet-Rhodonite

Rhodoniet bevordert herstel.

Het kan ondersteunend werken bij het verlies van een dierbare, een scheiding, liefdesverdriet, langdurige ziekte, mishandeling en trauma’s.

Het werkt kalmerend, vermindert angst en helpt jezelf accepteren en van jezelf houden.

Het helpt je hoofd koel houden en je balans terugvinden in een crisis, ruzie, noodsituatie of een andere situatie waarin je overbelast wordt.

Daarnaast stimuleert het begrip, empathie, vergeving en liefde en vermindert ergernis, boosheid en agressie.

Het is daarom een goede steen voor (vriendschappelijke) relaties en voor mensen en kinderen die makkelijk hun geduld verliezen en regelmatig in conflicten belanden.

Het verbetert ook je interne radar voor gevaar en voor mensen die zich anders voordoen dan ze zijn en geen zuivere intenties hebben.

Ook fysiek bevordert het herstel. Het werkt bloedstelpend, stimuleert wondgenezing en het zelfgenezend vermogen van het lichaam en vermindert bloedingen, kneuzingen, blauwe plekken en littekens.

Het heeft daarnaast een positieve werking op het hart, de bloedsomloop, het gehoor, de botten, insectenbeten, m.s., auto immuunziektes, zenuwpijn, artritis, ziekte van Parkinson, huidallergieën en kan ondersteunen bij de genezing van een maagzweer.

Rhodoniet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra: hart chakra (4e)

Sterrenbeeld: stier

Natuurlijke materialen

Halfedelstenen, Sandelhout of Rudraksha zijn allemaal natuurlijke producten en kunnen dus variêren in kleur of grootte. De producten die ik maak zijn niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of tegen te houden. Halfedelstenen worden veel gebruikt als spirituele ondersteuning voor healing en meditatie en het resultaat daarvan is enkel en alleen de verantwoordelijkheid van de drager zelf. Elke Mala, halsketting of armband in Halfedelstenen is handgemaakt en/of hand-geknoopt met veel zorg en positieve intenties.

Gemaakt met heel veel geduld & liefde.